">

POWERED BY

Radio 101 proslavio 32. rođendan tulumom "Od sumraka do zore"

4 kluba, preko 15 izvođača i na tisuće vas koji ste glasno s nama proslavili 32. rođendan radija! 

Okupirali smo Zagreb i super se zabavili do jutra. Misija partijanja od sumraka do zore uspješno je riješena i hvala vam na tome. 

 

 

Startali smo od 18h sati u The Beertiji na Bowie after work partyju koji je bio uvertira za otkrivanje statue tog prerano preminulog glazbenika u tematskom parku rock'n'rolla.

 

 

Od 20h u Vinylu ste imali priliku uživati u akustičnim koncertima Mangroovea, Detoura i Vatre. 

 

Klikni na MANGROOVE

 

U isto vrijeme u Tvornici kulture večer je otvorio zagrebački bend Gatuzo koji su se predstavili u novom ruhu. Nakon objavljena četiri studijska albuma, dvojac Gatuzo postaje četverac jer su im se pridružili basist Jakov Kolega i trubač Stipe Mađor-Božinović.

Nakon njih nastupio je splitski swing ska punk bend Justin’s Johnson koji je predstavio najveće hitove s albuma "Na krivom mjestu u pravo vrijeme", ali i novi materijal kao što su singlovi "All in" i "Tvrdi". Najveću pažnju privlačili su puhački instrumenti koji su u glazbu ovog benda ukomponirani na zanimljiv i originalan način.

Kao predzadnji u nizu nastupio je sinjski psihodelični punk-blues bend M.O.R.T. koji je novim albumom "Tužna kocka" oduševio javnost i kritiku. Ono što M.O.R.T. čini posebnima je to da na studijskim snimkama i live zvuče identično. Tako je bilo i u Tvornici, a odličnom nastupu pridonio je i njihov forntmen John koji svojom energijom tjera publiku da pjevaju s njima i osjete tekst u potpunosti. 

 

Klikni na MORT

 

A onda je u 23 sata na pozornicu izašao gost iznenađenja:

 

Klikni na GOST IZNENAĐENJA

 

Za rođendanski tulum svirali su samo hitove. Mogli ste čuti Politiku, Pitala si me, Ezoteriju i mnoge druge. 

I za kraj u Tvornici je nastupio uvijek zanimljivi Let3 koji su doslovno razvalili. 

 

 

Večer ovdje nije završila, bilo je to samo zagrijavanje za ono što će se događati u Klubu.

 

U klubu Klub tulum je počeo u 23 sata. Zagrijavao vas je naš DJ Slavin Balen.

Nakon ovako dobrog plesnog uvoda Kukus Klan su stihovima pjesme Han Solo započeli svoj koncert. Nakon što je Kukus Klan izveo nekoliko pjesama, na pozornici im se pridružio High 5 te je cijela 33 banda nevjerojatnu energiju više nego uspješno prenijela na publiku koja je s njima u transu skakala i izvikivala sve stihove.

Publici nije bilo dosta, uspjela ih je dovući na bis te su izveli još dvije pjesme Epilepsija i Spartanac. 

Nakon njihovog nastupa broj ljudi u Klubu nije se nimalo smanjio, a tulum se nastavio do jutra. 

Publiku je kasnije još više rasplesala ekipa BLAW:BLAW, a nakon što je za pult stao DJ Filip Motovunski pravi tulum kao da je tek počeo i oni najizdržljiviji plesali su do jutra.

 

Nakon svega možemo reći da smo s ponosom otpuhnuli 32. svjećice i uspjeli napraviti tulum koji je doslovce trajao „Od sumraka do zore“. Hvala vam što ste slavili s nama!