">
$$img1$$$$img2$$

RADIO 101

Mladen Bomoštar

 

Svaki radni dan od 16-21 sat Mladen Bomoštar vodi emisiju Stress free zona.

 

Mladenu je ovo radno vrijeme odlično leglo, jer svoje noći najčešće provodi uz igrice – do jutra, tako da ćete ga često vidjeti s podočnjacima do koljena, ali uvijek nasmijanog.

Mladen je onaj tip osobe koji će u svakoj situaciji naći pozitivnu stranu, unijeti smijeh i među najveće mrgude i ponuditi svoju pomoć svakome.

Uvijek je naoružan kartama za koncerte, cd-ima i drugim nagradama. Zna sve što se događa po gradu, tako da preporuka za izlazak u njegovoj emisiji ne fali.

Vrata radija za vrijeme njegove šihte su otvorena svima, često si dovede bendove i napravi akustične koncerte kako bi povratak s posla uz Radio 101 bio ugodiniji.

Nije da samo pričamo o izlasima i događanjima po Zagrebu, u 18 sati se u njegovoj emisiji informiramo uz Aktualni 101, središnju informativnu emisiju Radija 101. Nakon nje se bacamo opet na ono važnije – glazbu.

 

 Od 20 sati glazbenu listu na pola sata kreirate vi u Večernjem Phoneboxu, Mladen digne telefone, a oni koji najbrže otipkaju naš broj telefona slušaju svoje glazbene želje. Mladenu je cilj kako sam kaže, da u svojoj emisiji napravi ono što i samo ime kaže – makne stress. I to mu stvarno dobro ide.