">
$$img1$$

RADIO 101

News redakcija

Radi li se o Superhiku koji otima siromašnima i daje bogatima ili je pak riječ o novom Batmanu koji štiti Hrvatsku od svih „zemaljskih zala“, ili je pak bliži suludom Jockeru, teško je za reći. Što zapravo radi saborski zastupnik Ivan Pernar?

Njegova najnovija fora jest da ulazi u zagrebačke srednje škole i poziva učenike na markiranje, a potom i objavljuje fotografije maloljetnih učenika na Facebooku. Pravobraniteljica za djecu cijeli je slučaj prijavila DORHu, nakon što se Pernar oglušio na njezina upozorenja, a ­­­glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan potvrdio je da se te prijave sada i istražuju.

Istovremeno, Pernarov Facebook i dalje je pun fotografija maloljetnih učenika, a nakon zagrebačkih škola danas je odlučio posjetiti i gimnaziju u Slavonskom Brodu. Pernara smo nazvali i pitali što kaže na prijave i istragu, a on nam je rekao da je njegov jedini komentar skandiranje i podrška koju mu iskazuju učenici. Tu snimku također možemo vidjeti na njegovom fejsu. Uz to, poručio je "neka hejteri samo napadaju, pobijedit ćemo ih na izborima“. S obzirom da će njegovi mladi simpatizeri za koju godinu biti i punoljetni, to je vrlo lako i moguće. Više u prilogu: