">

POWERED BY

ZDRAVSTVENO UČILIŠTE MEDICAL - najtraženija zanimanja! UPISI

ZDRAVSTVENO UČILIŠTE MEDICAL, Draškovićeva 55

Najtaženija zanimanja

 

Prema istraživanjima u Hrvatskoj su među najtraženijim zanimanjima osim IT stručnjaka i djelatnici u zdravstvenom turizmu i farmaciji kao što su dentalni asistenti, farmaceutski tehničari i fizioterapeuti. Zdravstveni turizam je jedna od gospodarskih grana sa najvećim potencijalom. Da bi pružili što kvalitetniju uslugu trebate imati stručan, obrazovan kadar sa izvrsnim komunikacijskim i prezentacijskim vještinama te znanjima stranih jezika koji će znati na profesionalan način prezentirati potencijalnim klijentima usluge.  

Sve više se traži kadar orijentiran na specijaliziranu uslugu u zdravstvenom turizmu kao što su njegovatelji starijih osoba,  te kadar koji je specijaliziran za wellness programe kao što su npr. maseri, fizioterapeuti, welness i spa menadžeri.  Djelatnici koji rade na tim poslovima osim formalnog obrazovanja trebali bi se stalno educirati, ulagati u sebe i specijalizirati se za određene poslove, usvajati nova znanja i vještine. 

Ako pak želite steći zvanje određenog stručnjaka, neće biti dovoljno samo pohađati  nastavu  jer je za dobro plaćeni posao potrebna i odgovarajuća doza iskustva, vještina, rad i trud. Zato u Zdravstvenom učilištu Medical osiguravamo najbolju praksu kod renomiranih poslodavaca, uz čije stručnjake ćete steći iskustvo. 

Također našim polaznicima na jednom mjestu osiguravamo stručne predavače, male grupe, kao i specijalizirane tečajeve stranih jezika kako bi u što kraćem roku stekli potrebna znanja i vještine te postali konkurentniji na tržištu rada. 

 

Izaberite jedan od programa i steknite novo zanimanje:

·Dentalni asistent

·Farmaceutski tehničar

·Fizioterapeutski tehničar

·Maser

·Njegovatelj starijih i nemoćnih osoba

·Pomoćnik u nastavi

·Voditelj welness centra

·Gerontodomaćin

 

Sve informacije potražite u Zdravstvenom učilištu Medical, Draškovićeva 55 ili nazovite na 01/7899-701