">

POWERED BY

Noć biologije 7.4.2017.

Biološki odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u petak, 07.04.2017. od 11-23 sata po deveti put organizira manifestaciju pod nazivom „Noć biologije“.

Ovom manifestacijom nastoji se popularizirati znanost te su stoga po deveti put otvorena vrata laboratorija u popodnevnim i noćnim satima svim zainteresiranim građanima, svih dobnih skupina, kako bi se na popularan način približila istraživanja širokoj javnosti. Kroz jednostavne i zanimljive pokuse, popularna predavanja, kratke prezentacije i radionice koje zajedno priprema više od 350 studenata, asistenata i profesora Biološkog odsjeka želja je da svaki posjetitelj doživi znanost, odnosno biologiju kao jedan od vrlo zanimljivih i korisnih aspekata ljudske djelatnosti.

Noć biologije održat će se u dva termina, od 11-15h za organizirane posjete i od 17-23h za sve zainteresirane (na lokaciji Marulićev trg 20 – ulaz slobodan do 20h, u Botaničkom vrtu – ulaz slobodan do 19:00h). Zbog velikih gužvi u popodnevnom terminu, preporuka organizatora za djecu predškolske dobi i njihovu pratnju je da posjete manifestaciju u razdoblju organiziranih posjeta od 11-15h. 

 

Noć biologije pratite i na Facebook stranici gdje možete ostaviti svoje komentare i prijedloge, te na YouTube kanalu.

Sve informacije potražite na http://nocbiologije.biol.pmf.unizg.hr/