">

POWERED BY

ŠTRUMPFOMANIJA U CITY CENTERU ONE!

City Center one se od 25. ožujka pretvara u veliko i najzabavnije Štrumpf selo koje krije milijun iznenađenja! Sve do 23. travnja neka cijela vaša obitelj uživa u Štrumpfastičnim avanturama, nagradama i najboljem shoppingu.

 

Radionice, igre i suuuuper nagrade

U Štrumpf selu nikad nije dosadno! Baš svaki dan mališane očekuju zabavne radionice uz animatore, a za svoj trud i zalaganje bit će nagrađeni super nagradama. Naravno, u selo povremeno navraćaju i Štrumpfovi pa će to biti izvrsna prilika za fotografiju za pamćenje! A vikendom najmlađe čeka pregršt zabavnih i poučnih aktivnosti kako u selu tako i izvan njega.

 

Osvojite 10.000 kuna, godišnje kino ulaznice i nagrade iznenađenja

Svaki vaš shopping u bilo kojoj trgovini u City Centeru one pretvorite u mogućnost osvajanja odličnih nagrada! Shopping od 10.000 kuna, godišnje kino ulaznice za cijelu obitelj i druge super nagrade mogu biti vaše – sudjelujte u Veeelikoj nagradnoj Štrumpfigri i sve što vam treba je samo malo sreće. Nagradnu igru možete igrati neograničeni broj puta, od 25. ožujka do 23. travnja. Sretno!

 

Uživajte u Štrumpfastičnom shoppingu!

Prošećite svojim City Centerom one, posjetite omiljene trgovine i provjerite kakve posebne ponude i popusti vas očekuju. Popuste možete pogledati na linku Štrumpfastični popusti.

 

Pogledajte Štrumpfovi: skriveno selo u Cineplexxu!

Uzbudljivu animiranu avanturu Štrumpfovi: skriveno selo pogledajte u Cineplexxu City Center one East/City Center one Split u sinkroniziranoj, 2D i 3D verziji od 25. ožujka. Uživajte u novim zgodama i nezgodama malih plavih bića.

 

Pogledajte izložbu Štrumpf figurica

Kolekcionar Slobodan Velicki cijeli život skuplja figurice Štrumpfova te ih trenutno broji u stotinama. Najbolje od onoga što ima nam je posudio, pa tako u svom City Centeru one možete pogledati zanimljivu izložbu sastavljenu od plavih malih figurica od 10. do 23. travnja.

 

Sve je zahvatila Štrumpfomanija. Vidimo se!