">

POWERED BY

ULOLA - TOP 5 PROIZVODA ZA LJETO

ULOLA -  TOP 5 PROIZVODA ZA LJETO

 

ULOLA je domaći brand prirodne kozmetike proizvedene prema tradicionalnoj recepturi od sastojaka mediteranskog podneblja poput: maslinovog, palminog i kokosovog ulja, meda, gline, pčelinjeg voska, maka, lavande, ružmarina… Autentičnost i miris prirode Ulolinih proizvoda osjeti se koji god da od Ulolinih proizvoda koristimo. U nastavku doznajte kojih 5 proizvoda Ulole izdvajamo posebno od pomoći koži tijekom ljeta. 

 

ULOLA – prirodna njega za zdraviji i mlađi izgled kože

Što nam u ovim ljetnim mjesecima Ulola kozmetika posebno može ponuditi? Noviji proizvodi u Ulolinoj šarenoj paleti su svakako dva moćna ulja za njegu tijela koja svakako moraju biti među top 5. 

· DE LUXE ULJE za njegu kože sklone celulitu -  sadrži kombinaciju ulja badema, limuna, kadulje, cedra i čempresa. Brzoupijajuće je.

· ULJE OD SMILJA za njegu, masažu i pomlađivanje kože tijela – božanstvenog je mirisa, kožu omekšava i čini ju glađom ostavljajući zdrav i svjež izgled. Smilje, kao vrlo skup i cijenjen sastojak, poznat je od davnina kao sastojak koji pomlađuje…

· Kad smo kod želje za prirodnim izgledom, ali i kojom borom manje, tu je FACELIFT linija koja sadrži prirodan sastojak Ameliox koji je poznat kao „prirodni botox“. Linija sadrži dnevnu i noćnu kremu te kremu za oko očiju. Tu je i proizvod za koji Ulola ističe da je jedan od najtraženijih, a to je FACELIFT ULJNI SERUM. Navodno ga stavite preko noći na lice i budite se kao da ste imali koji sat sna više! Serum nam ljeti pomaže obnoviti kožu lica izloženu suncu. Muška inačica Facelifta je svakako ULOLA MEN kozmetika i posebno su zgodni poklon paketi od dva proizvoda

· Paleta PILINGA za tijelo na bazi jadranske soli dobra su priprema kože za ljeto. Pilingom uklanjamo odumrle stanice kože i pripremamo je za sunčanje. Posebnost je što nakon njega ne trebate ikakvu njegu, jer ujedno svojim sastojcima i hrani kožu ostavljajući ju tako čistom i  glatkom. ULOLA PILING KADULJA, LIMUN I ULJE LJEŠNJAKA  odličan je za čišća leđa bez ljetnih prištića!

· Ulola je proizvela posebnu liniju za osobe s jako suhom kožom i oboljele od dijabetesa, DIABETICA linija, no mnoge korisnice su potvrdile kako je HRANJIVA KREMA ZA STOPALA iz ove linije odlična je pomoć njezi stopala koja se više suše tijekom ljetnih mjeseci. 

 

Pored nabrojanih proizvoda, Ulola ima još toga s čime se može pohvaliti, ali kako sami ističu, iako razvijaju nove proizvode, kvantiteta nikad ne smije biti na uštrb kvalitete.

ULOLA – ne sadrži umjetne boje, mirise, konzervanse ni parabene

Budući da koža nakon samo 7 minuta upije sve što na nju nanesemo, i to završi u našem krvotoku, sve je više poklonika prirodne kozmetike i u tom smislu, Ulola zadovoljava važne kriterije jer je:

· napravljena od 100% prirodnih sastojaka

· nije testirana na životinjama

· ne sadrži umjetne boje, mirise, konzervanse ni parabene

 

No, ljestvica je postavljena dosta visoko pa se tako danas i od prirodne kozmetike očekuju, pored lijepog mirisa i teksture, i obećani rezultati. Ulola ističe kako je upravo to ono što ju potiče na razvitak novih proizvoda i širenje palete te opstanak na tržištu od osnivanja 2002. godine: prirodan proizvod koji na kožu utječe onako kako obećaje! Ulolu, pored njihovog webshopa, često imaju svoje akcije i posebne ponude, možemo ponajviše pronaći na policama dm-a. 

 

Posjeti i zavoli: ulola.hr