">
$$img1$$

RADIO 101

News redakcija

Neumorni radnici i dalje kopaju po gradskim ulicama! Pobrojat ćemo gdje se sve i do kada izvode radovi:

Aleja Bologne predviđeno trajanja do 04.08.

Savska cesta, Jukićeva i Vodnikova – predviđeno do 28.08.   

Raskrižje Nazorova – Tuškanac  do 04.08. 

Na Slavonskoj aveniji radovi bi trebali trajati do 11.08

na Prilazu Gjure Deželića, na dijelu od Krajiške do Kačićeve ulice do utorka 08. 08.          

Primorska ulica bi trebala biti još kratko raskopana do 02. 08.    

Na Svetom duhu radovi bi tek trebali počet, na dijelu od Ulice Dunjevac do Ulice Bijenik, od sutra pa do ponedjeljka 14. 08.    

Zbog radova je obustavljen tramvajski promet Savskom cestom i Frankopanskom od Vodnikove do Ilice te Mihanovićevom i Vodnikovom od Glavnog kolodvora do Savske ceste. Detalje o voznom redu nam je rekao glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Za vrijeme radova na Svetom Duhu, dakle od sutra pa  do 14. kolovoza, autobusi linije 128 (Črnomerec – Lukšići) vozit će razdvojeno na dvije relacije, 128 Črnomerec – Sveti Duh – Črnomerec i 128 Bijenik – Lukšići – Bijenik. Autobusi će s Črnomerca voziti uobičajenom trasom do raskrižja Krčelićeve ulice i Ulice Sveti Duh, skrenuti desno u Ulicu Sveti Duh te desno na Ilicu i nastaviti do terminala Črnomerec.

Ulaz i izlaz putnika na Svetom Duhu obavljat će se na autobusnom stajalištu Krčelićeva, na istočnom dijelu kolnika, dok će stajalalište Krčelićeva na zapadnom dijelu kolnika privremeno biti izvan funkcije.

Iz Bijenika, autobusi će voziti uobičajenom trasom do Lukšića te u povratku istom trasom do raskrižja s Ulicom Sveti Duh.

Ulaz i izlaz putnika na Bijeniku obavljat će se u zoni raskrižja s Ulicom Sveti Duh, kod k. br. 166 B.